SKŁADNIKI
napar z zielonej herbaty 97% (woda, zielona herbata), naturalny aromat mango 1%, naturalny aromat marakui 1 %, żywe kultury scoby, napar z liści stewii (woda, liście stewii).
OPIS
Produkt rzemieślniczy, poddany naturalnej fermentacji na bazie naparu z herbaty o smaku mango i marakui. Naturalnie musujący.
W związku z procesem fermentacji, napój może zawierać do 0,5 % alkoholu.
Zawiesina w produkcie jest zjawiskiem pożądanym i świadczy o obecności grzyba herbacianego, którego możesz wykorzystać do przygotowania własnej kombuchy.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna: <0,1 kJ / <0,1 kcal
Tłuszcz: <0,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,1 g
Węglowodany: <0,1 g
w tym cukry: 0 g
Białko: <0,1 g
Sól: <0,1 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 7 dni
Specyfikacja:
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 29.00 |
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 30 |
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 7.50 |
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 7.50 |
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES | Bacillus sp.z o.o. Zakład Produkcyjny: ul. Stryjska 24, 81-506 Gdynia |
Bez Cukru | BEZ CUKRU (w składnikach) |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
Producent | DELIKATNA (kombucha, kimchi, zakwas) |
Kraj pochodzenia składników (słownik BP) | Polska |
Kraj pochodzenia | Polska |
Produkt chłodniczy | tak |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |