SKŁADNIKI
herbata czarna Assam* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Herbata Assam o ostrym słodowym, wyjątkowo bogatym smaku.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1 saszetkę włożyć do filiżanki i zalać wrzącą wodą. Zaparzać 3 – 5 minut.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Specyfikacja:
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 120 |
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 16.00 |
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 4.60 |
Masa netto (g) | 40 |
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 6.60 |
Bez Cukru | BEZ CUKRU (w składnikach) |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
CERTYFIKAT BIO | CERTYFIKAT BIO |
Kraj pochodzenia | India |
Kraj pochodzenia składników (słownik BP) | Indie |
Producent | LEBENSBAUM (przyprawy. herbaty. kawy) |
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES | ULRICH WALTER GMBH. DR. JURGEN-ULDERUP STRAßE 12. 49356 DIEPHOLZ |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |