SKŁADNIKI
herbata zielona jaśminowa* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1 czubatą łyżeczkę wsypać do filiżanki i zalać 200 ml wody o temperaturze 90 °C. Zaparzać przez 2 minuty.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu
Specyfikacja:
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 120 |
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 17.00 |
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 4.00 |
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 7.00 |
Masa netto (g) | 75 |
Bez Cukru | BEZ CUKRU (w składnikach) |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
CERTYFIKAT BIO | CERTYFIKAT BIO |
Kraj pochodzenia składników (słownik BP) | Chiny |
Kraj pochodzenia | Chiny |
Producent | LEBENSBAUM (przyprawy. herbaty. kawy) |
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES | ULRICH WALTER GMBH. DR. JURGEN-ULDERUP STRAßE 12. 49356 DIEPHOLZ |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |