SKŁADNIKI
herbata zielona cejlońska* 90 %, sok z pigwowca* 10 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Jedną łyżeczkę herbatki zalać szklanką wody o temperaturze – ok. 80 ℃ (odczekać 3-5 min od momentu wrzenia) i zaparzać przez kilka minut pod przykryciem.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu
Specyfikacja:
Kraj pochodzenia składników (słownik BP) | – |
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 13.50 |
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 180 |
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 7.50 |
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 8.00 |
Masa netto (g) | 80 |
Bez Cukru | BEZ CUKRU (w składnikach) |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
CERTYFIKAT BIO | CERTYFIKAT BIO |
Producent | DARY NATURY – herbatki BIO |
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES | MIROSŁAW ANGIELCZYK DARY NATURY. KORYCINY 73. 17-315 GRODZISK |
Kraj pochodzenia | Polska |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |