SKŁADNIKI
yerba mate green (Ilex Paraguariensis), bazylia, bławatek, gotu kola, werbena cytrynowa, nagietek, naturalny aromat.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Wsyp yerba mate do naczynia (od 1/4 do 3/4 pojemności). Przechyl naczynie, tak aby susz ułożył się na ukos. Umieść bombillę w pustej przestrzeni, zalej wodą o temperaturze 70-80°C lub wodą z lodem. Czas parzenia: 3-5 minut. Ten sam susz, możesz zalewać wielokrotnie.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Specyfikacja:
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 12.00 |
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 120 |
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 24.00 |
Masa netto (g) | 400 |
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 7.50 |
Bez Cukru | BEZ CUKRU (w składnikach) |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
Kraj pochodzenia składników (słownik BP) | Brazylia |
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES | DERLATKA ROBERT „ORANŻADA”. STEFANA BATOREGO 42/24. 05-400 OTWOCK |
Producent | ORGANIC MATE GREEN (yerba mate) |
Kraj pochodzenia | Polska |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |