SKŁADNIKI
100 % mąka z zielonego groszku.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Przed spożyciem gotować 5 minut, nie hartować (100 g makaronu na 1 litr osolonej wody)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g ugotowanego produktu
Wartość energetyczna: 589 kJ/139 kcal
Tłuszcz: 0,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 21 g
w tym cukry: 1,2 g
Błonnik: 4,6 g
Białko: 9,7 g
Sól: 0,01 g
INFORMACJA ALERGENNA
W zakładzie produkowane są również wyroby zawierające JAJA i GLUTEN, które pomimo dołożenia starań mogą wystąpić w produkcie
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w miejscu suchym i przewiewnym
Specyfikacja:
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 10.00 |
Masa netto (g) | 1000 |
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 120 |
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 22.00 |
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 27.50 |
Producent | BARTOLINI (makarony) |
Bez Cukru | BEZ CUKRU (w składnikach) |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES | P.P.H. Tabit Sp. z o.o. ul. Kołłątaja 44 05-402 Otwock |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |