SKŁADNIKI
miód nektarowy kasztanowy*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Idealny dodatek do serów dojrzewających i mięsa.
Kraj pochodzenia miodu: Włochy.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1408 kJ/331 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 83 g
w tym cukry: 83 g
Białko: 0,3 g
Sól: 0,03 g
UWAGA
Skrystalizowany miód należy delikatnie podgrzać w kąpieli wodnej.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Specyfikacja:
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 120 |
Masa netto (g) | 300 |
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 7.20 |
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 7.20 |
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 8.00 |
CERTYFIKAT BIO | CERTYFIKAT BIO |
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES | GANDOLA BISCOTTI SPA, VIA LAVORO E INDUSTRIA 1041, 25030 RUDIANO (BS) ITALIA |
Producent | MIELIZIA (miody) |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |
Kraj pochodzenia | Włochy |