SKŁADNIKI
sok jabłkowy tłoczony na zimno*, kurkuma*, pieprz*, fermentowana herbata* (woda, glukoza*, herbata*, ocet jabłkowy*, kultury kombuchy) (* certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Napój kombucha typu shot, który stanowi połączenie filtratu z fermentatu kombuchy bogatego w niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania układu trawiennego probiotyki z kurkumą i czarnym pieprzem, które dodatkowo ochronią i zadbają o detoksykację Twojego organizmu. Produkt pasteryzowany w niskiej temperaturze pozwalającej zachować wszystkie składniki aktywne.
Składniki aktywne, które są w shocie:
– kurkuminoidy: 100 mg
– piperyna: 30 mg
– ponad miliard żywych kultur bakterii: Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus plantarum, kultury kombuchy
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna – 117 kJ / 27 kcal
Tłuszcz – 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
Węglowodany – 6,3 g
w tym cukry – 5,9 g
Białko – 0,1 g
Sól – 0 g
UWAGA
Powstawanie osadu jest procesem naturalnym. Przed otwarciem wstrząsnąć.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w zacienionym i chłodnym miejscu.
Specyfikacja:
Kraj pochodzenia składników (słownik BP) | – |
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 5.10 |
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 5.10 |
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 9.80 |
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 90 |
BEZ GLUTENU (deklaracja) | BEZ GLUTENU (deklaracja) |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
CERTYFIKAT BIO | CERTYFIKAT BIO |
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES | CRUZ GROUP SP. Z O.O. UL. ŚW. MARCIN 29/8 61-806 POZNAŃ |
Kraj pochodzenia | Polska |
Producent | VIGO YOKO (kombucha) |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |