BATON MIGDAŁOWY W POLEWIE Z GORZKIEJ CZEKOLADY BEZGLUTENOWY BIO 30 g - ROOBAR
BATON MIGDAŁOWY W POLEWIE Z GORZKIEJ CZEKOLADY BEZGLUTENOWY BIO 30 g – ROOBAR
4,31  brutto Dodaj do koszyka

BATON MIGDAŁOWY W POLEWIE Z GORZKIEJ CZEKOLADY BEZGLUTENOWY BIO 30 g – ROOBAR

4,31  brutto

945 w magazynie

Mamy zapas, Ale nie zawsze tak jest ;)

SKŁADNIKI
prażone MIGDAŁY solone* (33 %) (MIGDAŁY*, sól), syrop ryżowy*, czekolada* (18 %) [miazga kakaowa*, cukier kokosowy*, sproszkowany miąższ kokosowy*, tłuszcz kakaowy*, emulgator: lecytyny (ze słonecznika*)], mąka kokosowa*, tłuszcz kakaowy*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 2143 kJ/516 kcal
Tłuszcz – 35 g
w tym kwasy nasycone – 14 g
Węglowodany – 35 g
w tym cukry – 30 g
Błonnik – 9,9 g
Białko – 11 g
Sól – 0,09 g

UWAGI
Może zawierać pestki owoców, łupiny orzechów.

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać nasiona sezamu, ORZESZKI ZIEMNE i inne orzechy.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym, suchym i ciemnym miejscu.

Informacje dodatkowe

Waga0,03 kg
Producent