BATON MIGDAŁOWY W POLEWIE Z GORZKIEJ CZEKOLADY BEZGLUTENOWY BIO 30 g – ROOBAR

4,31  brutto

Brak w magazynie

Poinformuj mnie, kiedy znów pojawi się w koszyku

SKŁADNIKI
prażone MIGDAŁY solone* (33 %) (MIGDAŁY*, sól), syrop ryżowy*, czekolada* (18 %) [miazga kakaowa*, cukier kokosowy*, sproszkowany miąższ kokosowy*, tłuszcz kakaowy*, emulgator: lecytyny (ze słonecznika*)], mąka kokosowa*, tłuszcz kakaowy*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 2143 kJ/516 kcal
Tłuszcz – 35 g
w tym kwasy nasycone – 14 g
Węglowodany – 35 g
w tym cukry – 30 g
Błonnik – 9,9 g
Białko – 11 g
Sól – 0,09 g

UWAGI
Może zawierać pestki owoców, łupiny orzechów.

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać nasiona sezamu, ORZESZKI ZIEMNE i inne orzechy.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym, suchym i ciemnym miejscu.

Informacje dodatkowe

Waga 0,03 kg
Producent