DIP SEROWY W PROSZKU WEGAŃSKI BEZGLUTENOWY BIO 37,5 g – BIOVEGAN

11,86  brutto

Brak w magazynie

Poinformuj mnie, kiedy znów pojawi się w koszyku

SKŁADNIKI
mąka z ORZECHÓW NERKOWCA* 45 %, skrobia z tapioki*, płatki ziemniaczane*, sól, przyprawy* (cebula*, czosnek*, papryka*, kurkuma*, pieprz czarny*, chili*, pomidory*), papryka czerwona*, papryka zielona*, proszek z buraków czerwonych*, sok z cytryny w proszku*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Mieszanka w proszku do przygotowania dipu na bazie orzechów nerkowca. Pyszne z makaronem lub z nachos.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 340 kJ/81 kcal
Tłuszcz – 2,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,8 g
Węglowodany – 7,7 g
w tym cukry – 1,6 g
Błonnik – 1,4 g
Białko – 5,5 g
Sól – 1,3 g

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Potrzebujesz: 250 ml napoju sojowego (inne napoje roślinne nie są odpowiednie).
1. Wsyp dip do rondla z napojem SOJOWYM i energicznie wymieszaj trzepaczką.
2. Zagotuj dip na średnim ogniu, cały czas mieszając, aż lekko zgęstnieje.
3. Podawaj do dań na ciepło lub na zimno.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu, z dala od światła.

Informacje dodatkowe

Waga0,04 kg
Producent