FASOLKA W SOSIE POMIDOROWYM BEZGLUTENOWA BIO 420 g – FARMA ŚWIĘTOKRZYSKA

10,68  brutto

Brak w magazynie

Poinformuj mnie, kiedy znów pojawi się w koszyku

SKŁADNIKI
fasola drobna* (50 %), passata pomidorowa* (5,2 %) [pomidory* (99,7 %), sól], cebula*, woda, koncentrat pomidorowy*, koncentrat jabłkowy*, mąka ziemniaczana*, oliwa z oliwek*, sól himalajska, przyprawy*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Gotowe danie do spożycia. Wystarczy tylko podgrzać i zdrowy, wartościowy posiłek gotowy.
Produkt pasteryzowany.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Spożyć po obróbce cieplnej osiągając 80 stopni Celsjusza, przez 3 minuty ciągle mieszając.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 437 kJ/104 kcal
Tłuszcz: 2,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
Węglowodany: 13 g
w tym cukry: 2,6 g
Błonnik: 5,8 g
Białko: 5,6 g
Sól: 0,7 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać gorczycę, orzechy, seler, soję, nasiona sezamu

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze do + 25 stopni Celsjusza. Po otwarciu przechowywać w warunkach chłodniczych, spożyć w ciągu 48 godzin.

Informacje dodatkowe

Waga 0,7 kg
Producent