KREM NUGATOWO – KAKAOWY BIO 250 g – RAPUNZEL

29,80  brutto

Brak w magazynie

Poinformuj mnie, kiedy znów pojawi się w koszyku

SKŁADNIKI
ORZECHY LASKOWE* (33 %), cukier trzcinowy*, olej słonecznikowy*, tłuszcz kakaowy* (8 %), mąka z ŁUBINU słodkiego*, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu* (4,5 %), wanilia Bourbon*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2563 kJ/618 kcal
Tłuszcz: 47,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 8,72 g
Węglowodany: 35 g
w tym cukry: 33,58 g
Białko: 8,9 g
Sól: 0,00 g

INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać inne orzechy, orzeszki ziemne, nasiona SEZAMU, MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ)

UWAGA
Tłuszcz kakaowy ma niską temperaturę topnienia, dzięki czemu krem upłynnia się w temperaturze ok. 23 stopni Celsjusza.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze pokojowej, unikać silnych wahań temperatury, dzięki czemu krem pozostanie cudownie kremowy i łatwy do rozsmarowywania.

Informacje dodatkowe

Waga 0,43 kg
Producent

PKWiU