KREM ORZECHOWO – CZEKOLADOWY CRUNCHY (CHRUPELLA) BEZGLUTENOWY BIO 200 g – ROZKVIT

23,91  brutto

Brak w magazynie

Poinformuj mnie, kiedy znów pojawi się w koszyku

SKŁADNIKI
pasta z ORZECHÓW LASKOWYCH* 81 %, czekolada* 19 % [nierafinowany cukier trzcinowy*, miazga kakaowa*, tłuszcz kakaowy*, emulgator: lecytyny (z SOI*)]. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Tajemnicą wyjątkowego smaku jest połączenie w odpowiednich proporcjach ORZECHÓW LASKOWYCH z czekoladą.
Idealnie nadaje się do kanapek czy tostów, ale też na obiad np. do naleśników czy jako dodatek do przeróżnych wypieków cukierniczych.
Wysoka zawartość błonnika pokarmowego.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 2814 kJ/679 kcal
Tłuszcz – 58 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 9,4 g
Węglowodany – 24 g
w tym cukry – 13 g
Błonnik – 9,0 g
Białko – 15 g
Sól – 0,07 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZESZKI ZIEMNE i inne ORZECHY oraz nasiona sezamu.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od bezpośredniego działania promieni słonecznych.

Informacje dodatkowe

Waga 0,35 kg
Producent

PKWiU