MAKARON (KUKURYDZIANO – RYŻOWY) SPAGHETTINI BEZGLUTENOWY BIO 250 g – PASTA NATURA

12,84  brutto

Brak w magazynie

Poinformuj mnie, kiedy znów pojawi się w koszyku

SKŁADNIKI
95 % mąka kukurydziana*, 5 % mąka ryżowa*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Spaghettini to nieco cieńsza wersja popularnego Spaghetti wymagająca nieco krótszego czasu gotowania w porównaniu z klasycznym Spaghetti (4 minut zamiast 8).
W krajach gdzie go wprowadzono, stał się dość szybko numerem dwa lub trzy w rankingu sprzedaży.
Komponuje się dobrze z lekkimi sosami pomidorowo-warzywnymi.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1489 kJ/351 kcal
Tłuszcz: 2,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g
Węglowodany: 73 g
w tym cukry: 0,7 g
Błonnik: 3,4 g
Białko: 8,5 g
Sól: 0,008 g

CZAS GOTOWANIA
3 – 4 minuty

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać soję

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

Informacje dodatkowe

Waga0,6 kg
Producent