MIESZANKA DO WYPIEKU CHLEBA Z ORZECHAMI WŁOSKIMI BEZGLUTENOWA (KETO) 500 g – PIĘĆ PRZEMIAN

21,07  brutto

Brak w magazynie

Poinformuj mnie, kiedy znów pojawi się w koszyku

SKŁADNIKI
mąka MIGDAŁOWA, pestki słonecznika, siemię lniane brązowe, nasiona chia, ORZECHY WŁOSKIE 13 %, mąka lniana odtłuszczona, łuska babki jajowatej, sól kłodawska.

OPIS
Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba z orzechami włoskimi.
Idealna dla osób na diecie ketogenicznej.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1. Nagrzej piekarnik (góra – dół) do 190 stopni Celsjusza
2. Wsyp mieszankę do miski
3. Dolej 500 ml wody i dokładnie wymieszaj
4. Zanieć ciasto i uformuj bochenek
5. Wsadź do piekarnika na 80 minut
6. Po upieczeniu odstaw do ostygnięcia. Przechowuj zwiniety w szmatkę.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 1403 kJ/340 kcal
Tłuszcz – 27 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 2,4 g
Węglowodany – 1,9 g
w tym cukry – 1,7 g
Białko – 14 g
Sól – 1,65 g

INFORMACJA ALLERGENNA
Może zawierać orzechy.

UWAGA
Może zawierać kawałki łupin.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.

Informacje dodatkowe

Waga0,51 kg
Producent