PASTA WARZYWNA POMIDOROWA Z CIECIORKĄ BEZGLUTENOWA BIO 160 g – PRIMAECO

SKŁADNIKI
woda, cieciorka* (39 %), cebula*, koncentrat pomidorowy* (17 %), olej słonecznikowy*, skrobia kukurydziana natywna, bulion warzywny* (sól morska, mąka ryżowa*, przyprawy*, olej słonecznikowy*), syrop z agawy*, sól morska, substancja zagęszczająca: guma guar, przyprawy, zioła* (zawierają GORCZYCĘ*), sos SOJOWY jasny* (woda, SOJA*, sól) przeciwutleniacz: kwas askorbinowy (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Warzywna pasta kanapkowa z cieciorką i koncentratem pomidorowym. Zawartość warzyw: 78 %. Produkt pasteryzowany. Źródło błonnika pokarmowego.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 661 kJ / 158 kcal
Tłuszcz: 6,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g
Węglowodany: 17g
w tym cukry: 4,5 g
Błonnik: 4 g
Białko: 4,7 g
Sól: 1,1 g

INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać SEZAM i SELER.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3 dni.

Informacje dodatkowe

Waga0,31 kg
Producent

PKWiU