PASTA WEGAŃSKA A’LA PASZTETOWA BEZGLUTENOWA BIO 140 g – ZWERGENWIESE

13,33  brutto

Brak w magazynie

Poinformuj mnie, kiedy znów pojawi się w koszyku

SKŁADNIKI
woda, olej rzepakowy*, bób gotowany* 21 %, cebula*, grzyby suszone*, cebula prażona*, cukier buraczany*, sól wędzona (sól morska, dym wędzarniczy), sól kuchenna, białko rzepakowe*, majeranek* 0,3 %, ekstrakt słodu JĘCZMIENNEGO*, czosnek*, syrop PSZENY bezglutenowy*, pieprz*, ziele angielskie*, gałka muszkatołowa*, imbir*, liść laurowy*, olej słonecznikowy*. (* certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Pasta do smarowania z bobu z majerankiem, z wędzoną nutą.
Roślinny zamiennik pasztetowej. Idealny na kanapkę czy tostów.
Produkt pasteryzowany.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1027 kJ/248 kcal
Tłuszcz: 21 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,1 g
Węglowodany: 8,1 g
w tym cukry: 2,5 g
Błonnik: 2,6 g
Białko: 5,4 g
Sól: 1,3 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze 6 – 8 stopni Celsjusza i spożyć w ciągu kilku dni.

Informacje dodatkowe

Waga0,29 kg
Producent