PESTO RUCOLA BIO 130 g – LA SELVA

16,27  brutto

Brak w magazynie

Poinformuj mnie, kiedy znów pojawi się w koszyku

SKŁADNIKI
rukola* 56 %, olej słonecznikowy*, płatki ziemniaczane*, oliwa z oliwek extra virgin*, orzeszki piniowe*, sól morska, sok z cytryny*. (*składniki z rolnictwa ekologicznego)

OPIS
Idealne do makaronów, chleba tostowanego, zup warzywnych, risotta lub jako dip do świeżych warzyw oraz sosów sałatkowych.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1690 kJ/410 kcal
Tłuszcz: 42 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,2 g
Węglowodany: 6,0 g
w tym cukry: 1,1 g
Białko: 2,0 g
Sól: 1,7 g

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Na ciepło z makaronem, na zimno jako dodatek do pieczywa lub składnik dressingu

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i zużyć w ciągu 2 dni.

Informacje dodatkowe

Waga0,24 kg
Producent