SOS TAJSKI CZERWONE CURRY Z JACKFRUIT BEZGLUTENOWY BIO 350 g – TERRASANA

27,83  brutto

Brak w magazynie

Poinformuj mnie, kiedy znów pojawi się w koszyku

SKŁADNIKI
jackfruit* 52 %, woda, napój kokosowy*, olej kokosowy*, sól morska, cebula*, trawa cytrynowa*, liście limonki*, kolendra*, cynamon*, garcinia*, kurkuma*, liście curry*, papryka w proszku*, papryka chili czerwona w proszku* <0,1 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Łagodny tajski sos curry zawierający 52 % chlebowca.
Idealny ze świeżymi warzywami, ryżem lub chlebkiem naan. W kilka minut możesz postawić na stole pyszne orientalne danie.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 388 kJ/94 kcal
Tłuszcz – 7,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 6,6 g
Węglowodany – 6,0 g
w tym cukry – 1,0 g
Błonnik – 4,9 g
Białko – 1,4 g
Sól – 0,90 g

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Podgrzej sos przez 5-10 minut.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3 dni.

Informacje dodatkowe

Waga0,62 kg
Producent