ALGI SPAGHETTI MORSKIE W ZALEWIE BIO 120 g (85 g) (PUSZKA) – PORTO MUINOS

8,52  brutto

Brak w magazynie

Poinformuj mnie, kiedy znów pojawi się w koszyku

SKŁADNIKI
algi morskie spaghetti* (Himanthalia elongata), woda, sól morska (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Produkt sterylizowany. 25 g produktu zawiera 150 µg jodu, co pokrywa dzienne zapotrzebowanie na ten składnik.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 90 kJ/22 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 1,7 g
w tym cukry: 0 g
Błonnik: 3,3 g
Białko: 1,4 g
Sól: 0,8 g
Jod: 594 µg (396 %)**
** dzienna referencyjna wartość spożycia witamin i składników mineralnych (dla osoby dorosłej)

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać mięczaki, skorupiaki i ryby.

ZALECANE WARUNKIPRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 48 godzin.

Informacje dodatkowe

Waga 019 kg
Producent