Promocja!

CIASTKA ORKISZOWE Z MORWĄ BIAŁĄ BEZ DODATKU CUKRU BIO 170 g – PIEKARNIA POLA

Pierwotna cena wynosiła: 18,13 zł.Aktualna cena wynosi: 16,87 zł. brutto 

Najniższa cena z ostanich 30 dni 16,87 .

-7%

31 w magazynie

Ubywa nam z magazynu! Jeszcze tylko 40 sztuk!
 
CIASTKA ORKISZOWE Z MORWĄ BIAŁĄ BEZ DODATKU CUKRÓW BIO 170 g - PIEKARNIA POLA
CIASTKA ORKISZOWE Z MORWĄ BIAŁĄ BEZ DODATKU CUKRU BIO 170 g – PIEKARNIA POLA
18,13  Pierwotna cena wynosiła: 18,13 zł.16,87 Aktualna cena wynosi: 16,87 zł. brutto 

Najniższa cena z ostanich 30 dni 16,87 .

Skopiuj tytuł podany wyżej. Przyspieszy nam to pracę! 😀

SKŁADNIKI
mąka z PSZENICY ORKISZ* typ 630 (30 %), morwa biała* (21 %), płatki OWSIANE górskie* (15 %), olej kokosowy bezwonny* (12 %), koncentrat soku jabłkowego* (11 %), woda, substancja spulchniająca: węglany sodu, JAJA*, naturalny aromat waniliowy. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Ciasteczka ORKISZOWE z morwą białą bez dodatku cukru to idealna propozycja przekąski do porannej kawy. Świetne w podróży, pracy, a także w szkole.
Zawiera naturalnie występujące cukry.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1531 kJ/365 kcal
Tłuszcz: 13 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 11 g
Węglowodany: 51 g
w tym cukry: 17 g
Błonnik: 4,9 g
Białko: 8,0 g
Sól: 0,2 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZESZKI ZIEMNE, inne ORZECHY, MLEKO (łącznie z laktozą), SOJĘ.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.

 

Specyfikacja:

Wysokość opakowania jednostkowego (cm)12.00
Masa netto (g)170
Gwarantowany termin przydatności (w dniach)60
Głębokość opakowania jednostkowego (cm)8.00
Szerokość opakowania jednostkowego (cm)8.00
Bez CukruBEZ CUKRU (w składnikach)
CERTYFIKAT BIOCERTYFIKAT BIO
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRESFirma „POLA” Karol Krzyszczak Stasin 34. 21-030 Motycz
ProducentPIEKARNIA POLA (pieczywo i ciastka)
Kraj pochodzeniaPolska
WEGETARIAŃSKIWEGETARIAŃSKI

Informacje dodatkowe

Waga0,180 kg
Masa netto (g)

Bez Cukru

CERTYFIKAT BIO

Producent

Kraj pochodzenia

WEGETARIAŃSKI