SKŁADNIKI
cukier trzcinowy nierafinowany*, miazga kakaowa*, tłuszcz kakaowy*, ziarna kawy espresso* (5 %), wanilia Bourbon* (*certyfikowany składnik ekologiczny).
Masa kakaowa min. 52 %.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2305 kJ/554 kcal
Tłuszcz: 37,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 22,1 g
Węglowodany: 45,7 g
w tym cukry: 42,6 g
Białko: 5,7 g
Sól: 0,02 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN (PSZENICA), MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ), MIGDAŁY i ORZECHY LASKOWE
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze pokojowej. Chronić przed ciepłem.
Specyfikacja:
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 1.00 |
Masa netto (g) | 100 |
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 16.30 |
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 60 |
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 8.00 |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
CERTYFIKAT BIO | CERTYFIKAT BIO |
producent | ECOFINIA GMBH |
Producent | MEYBONA (czekolady) |
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES | Meybona Schokoladenfabrik Meyerkamp GmbH & Co. KG Alter Postweg 255 D-32584 Löhne Germany |
Kraj pochodzenia | Niemcy |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |