SKŁADNIKI
miazga kakaowa*, cukier trzcinowy Cristallino*, ORZECHY LASKOWE* (20 %), tłuszcz kakaowy*, emulgator: lecytyny (z SOI*), wanilia bourbon*. (*certyfikowany składnik ekologiczny). Masa kakaowa minimum 60 %.
OPIS
ORZECHY LASKOWE i wanilia Burbon nadają jej wyśmienity smak i aromat.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2470 kJ/595 kcal
Tłuszcz: 43 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 19 g
Węglowodany: 39 g
w tym cukry: 32 g
Błonnik: 8,1 g
Białko: 8,9 g
Sól: 0,08 g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ) i inne ORZECHY
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Specyfikacja:
Kraj pochodzenia składników (słownik BP) | – |
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 1.50 |
Masa netto (g) | 100 |
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 11.00 |
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 60 |
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 8.50 |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
CERTYFIKAT BIO | CERTYFIKAT BIO |
Kraj pochodzenia | Niemcy |
Producent | RAPUNZEL (kremy orzechowe. ketchupy. czekolady) |
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES | RAPUNZEL NATURKOST GMBH. RAPUNZELSTRABE 1. D-87764 LEGAU |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |