SKŁADNIKI
mąka PSZENNA*, tłuszcz kokosowy*, masa JAJOWA*, cukier trzcinowy*, sól. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1963 kJ/469 kcal
Tłuszcz: 24 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,7 g
Węglowodany: 56,2 g
w tym cukry: 29,1 g
Białko: 8,9 g
Sól: 0,97 g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ), SEZAM, ORZECHY, SOJĘ
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Specyfikacja:
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 14 |
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 14.00 |
Masa netto (g) | 200 |
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 23.00 |
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 7.00 |
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES | ANIA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA. NIEPOKALANEJ PANNY MARII 103. 31-589 KRAKÓW |
Producent | BIO ANIA (ciastka. muffiny. wafle) |
CERTYFIKAT BIO | CERTYFIKAT BIO |
Kraj pochodzenia | Polska |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |