SKŁADNIKI
cukier kokosowy*, tłuszcz kakaowy*, MIGDAŁY*, liofilizowane maliny* 9 %, sproszkowany miąższ kokosowy* (*certyfikowany składnik ekologiczny).
Zawartość masy kakaowej min. 36 %.
OPIS
Kompostowalne opakowanie.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2531 kJ/610 kcal
Tłuszcz: 47 g
w tym kwasy nasycone: 28 g
Węglowodany: 40 g
w tym cukry: 37 g
Błonnik: 4,8 g
Białko: 5,4 g
Sól: 0,4 g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać inne ORZECHY.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Specyfikacja:
Kraj pochodzenia składników (słownik BP) | – |
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 1.20 |
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 13.50 |
Masa netto (g) | 45 |
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 6.50 |
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 90 |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
CERTYFIKAT BIO | CERTYFIKAT BIO |
Producent | COCOA (czekolady i bakalie w surowej czekoladzie) |
Kraj pochodzenia | Polska |
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES | SUROVITAL MARCIN RENDAK KAROL SZWED S.C.. ŚW. URSZULI LEDÓCHOWSKIEJ 5/18. 02-972 WARSZAWA |
producent | SUROVITAL@@ |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |