SKŁADNIKI
ekologiczny cukier kokosowy 100 %.
OPIS
Ekologiczny cukier kokosowy, nierafinowany, uzyskiwany z pąków kwiatowych palmy kokosowej. Pozbawiony aromatu kokosa, charakteryzuje się lekką nutą karmelu. Może być stosowany do wypieków, deserów oraz słodzenia ciepłych napojów.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1643 kJ/387 kcal
Tłuszcz <0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,1 g
Węglowodany 95 g
w tym cukry 89 g
Białko 1,1 g
Sól 0,20 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Specyfikacja:
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 10.00 |
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 15.00 |
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 5.50 |
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 60 |
Masa netto (g) | 600 |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES | BIO PLANET S.A., WILKOWA WIEŚ 7, 05-084 LESZNO |
CERTYFIKAT BIO | CERTYFIKAT BIO |
Kraj pochodzenia | Indonezja |
Kraj pochodzenia składników (słownik BP) | Indonezja |
Producent | THE PLANET (Zakupy przyjazne Ziemi) |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |