BIAŁKO KONOPNE ZE SZPINAKIEM I JARMUŻEM BEZGLUTENOWE BIO 250 g – HEMPKING

33,40  brutto

Brak w magazynie

Poinformuj mnie, kiedy znów pojawi się w koszyku

SKŁADNIKI
białko konopne* 80 %, szpinak* 10 %, jarmuż* 10 %(*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Bio białko konopne to produkt odpowiedni dla każdego. Od sportowców, przez wegan i wegetarian, aż po osoby, które dbają o swoją dietę.
Wysoka zawartość błonnika pokarmowego, źródło kwasów tłuszczowych omega.
Białko przyczynia się do zwiększenia i utrzymania masy mięśniowej.
Zrównoważony sposób żywienia oraz zdrowy tRYB życia są niezbędne do prawidłowego funkcjonowania organizmu.
Biodegradowalna łyżeczka w środku!

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1379 kJ/329 kcal
Tłuszcz: 8,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,0 g
kwasy tłuszczowe jednonienasycone: 0,8 g
kwasy tłuszczowe wielonienasycone: 5,6 g
Węglowodany: 9,4 g
w tym cukry: 6,9 g
Błonnik: 20 g
Białko: 46 g
Sól: 0,2 g
Kwasy Omega-3: 1,6 g
Kwasy Omega-6: 4,8 g
Magnez: 795 mg (212 %**)
Kwas foliowy: 160 µg (80 %**)

** dzienna referencyjna wartość spożycia witamin i składników mineralnych (dla osoby dorosłej)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zalecana porcja produktu do spożycia niezbędna do uzyskania korzystnego działania produktu: 3 łyżeczki (15 g). W dni treningowe 6 łyżeczek (30 g), najlepiej po treningu.
Produkt wymieszać z wodą, sokiem, napojem kokosowym lub dodać do koktajlu.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Chronić przed promieniami słonecznymi. Przechowywać w suchym miejscu.

Informacje dodatkowe

Waga 037 kg
Producent