KOMBUCHA Z IMBIREM I ACEROLĄ BEZGLUTENOWA BIO 315 ml – VIGO

7,95  brutto

Brak w magazynie

Poinformuj mnie, kiedy znów pojawi się w koszyku

SKŁADNIKI
woda filtrowana, fermentowana herbata* (woda, glukoza*, herbata*, ocet jabłkowy*, kultury kombucha), nierafinowany cukier trzcinowy*, dwutlenek węgla, przecier z
 aceroli* (1,7 %), ekstrakt imbiru (0,3 %)
(* certyfikowany składnik ekologiczny) 

OPIS
Kombucha ta jest mieszanką owoców aceroli z amazońskiego lasu deszczowego z północy Brazylii i imbiru z indyjskiej prowincji Gudźarat. Ręcznie przygotowana, sfermentowana, surowa i organiczna herbata kombucha warzona z imbirem i acerolą. Delikatnie musująca.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna – 88 kJ /21 kcal
Tłuszcz – 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
Węglowodany – 4,5 g
w tym cukry – 4,3 g
Białko – 0 g
Sól – 0 g

UWAGA
Nie zawiera alkoholu. Pić schłodzone.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w ciemnym i chłodnym miejscu.

Informacje dodatkowe

Waga053 kg
Producent