KOMBUCHA Z OGÓRKIEM I KOLENDRĄ BEZGLUTENOWA BIO 315 ml – VIGO

7,95  brutto

Brak w magazynie

Poinformuj mnie, kiedy znów pojawi się w koszyku

SKŁADNIKI
woda filtrowana, fermentowana herbata* (woda, glukoza*, herbata*, ocet jabłkowy*, kultury kombucha), nierafinowany cukier trzcinowy*, dwutlenek węgla, ekstrakt ogórka (0,13 %), ekstrakt kolendry (0,04 %)
(* certyfikowany składnik ekologiczny) 

OPIS
Kombucha ta jest mieszanką włoskiego ogórka z Toskanii z mocnym aromatem kolendry z prowincji Trentino-Alto. Ręcznie przygotowana, sfermentowana, surowa i organiczna herbata kombucha warzona z ogórkiem i kolendrą. Delikatnie musująca.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna – 85 kJ / 20 kcal
Tłuszcz – 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
Węglowodany – 4,5 g
w tym cukry – 4,3  g
Białko – 0 g
Sól – 0 g

UWAGA
Nie zawiera alkoholu. Pić schłodzone.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w ciemnym i chłodnym miejscu.

Informacje dodatkowe

Waga053 kg
Producent