SUPLEMENT DIETY NAPÓJ PROBIOTYCZNY KURKUMA IMBIR PIEPRZ BEZGLUTENOWY BIO 125 ml – JOY DAY

7,84  brutto

Brak w magazynie

Poinformuj mnie, kiedy znów pojawi się w koszyku

SKŁADNIKI
woda 60%, zestaw żywych szczepów bakterii probiotycznych (min. 3,2 x 106 jtk/ml), w tym Lactobcillus rhamnosus GG, L. rhamnosus LR 04, L. rhamnosus LR 05, L. acidophilus LA 1, L. delbrueckii ssp. bulgaricus LB 2, L. casei 101/37, L. plantarum LP 02, L. plantarum LP 01, L. fermentum LF2, Bifidobacterium breve BL 10, B. breve Bbr 8, B. longum BL 03, B. animalis ssp. lactis Bi 1, Streptococcus thermophilus Z 57, S thermophilus 9 Y),
ekstrakt z fermentowanych składników roślinnych* 40% (korzeń kurkumy* 49%, korzeń imbiru* 49% ziarna pieprzu* 2% (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Suplement diety. Bez dodatku cukrów i substancji słodzących. Zawiera naturalnie występujące cukry. Orzeźwiająco-kwaskowy smak. Opakowanie 125 ml zawiera 1 porcję produktu.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml

Wartość energetyczna – 29 kJ / 7 kcal
Tłuszcz – 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
Węglowodany – 1,7 g
w tym cukry – 0 g
Błonnik – 0 g
Białko – 0 g
Sól – 0,02 g

ZALECANE SPOŻYCIE
125 ml napoju raz dziennie do posiłku. Przed otwarciem zdecydowanie wymieszać.

UWAGA
Kwasowość napoju oraz mogące powstawać: osad na dnie butelki, biały nalot na powierzchni, gazy są naturalnym efektem procesu fermentacji. Nie należy przekraczać dziennej porcji do spożycia. Utrzymanie prawidłowego stanu zdrowia wymaga zrównoważonego odżywiania i prowadzenia zdrowego trybu życia. Produkt nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w miejscu chłodnym i przyciemnionym, w sposób niedostępny dla dzieci. Po otwarciu spożyć w ciągu 48 godzin.


 


Informacje dodatkowe

Waga017 kg
Producent