SKŁADNIKI
SARDYNKI (70 %), oliwa z oliwek (29 %), sól.
OPIS
SARDYNKI w oliwie z oliwek to jedna z najbardziej tradycyjnych portugalskich konserw.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 950 kJ / 228 kcal
Tłuszcz: 16 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,5 g
Węglowodany: 0 g
w tym cukry: 0 g
Białko: 20 g
Sól: 0,9 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Spożyć w dniu otwarcia puszki.
Specyfikacja:
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 11.00 |
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 180 |
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 3.80 |
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 6.00 |
Masa netto (g) | 84 |
Bez Cukru | BEZ CUKRU (w składnikach) |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
Producent | BON APPETIT (sardynki, tuńczyki) |
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES | Cofaco Acores,R. da Caridade n5, 9600-087 Rabo de Peixe, Portugalia |
Kraj pochodzenia | Portugalia |
Kraj pochodzenia składników (słownik BP) | Portugalia |