DAKTYLE W CZEKOLADZIE GORZKIEJ BEZGLUTENOWE BIO 50 g – DOTI

8,23  brutto

Brak w magazynie

Poinformuj mnie, kiedy znów pojawi się w koszyku

SKŁADNIKI
suszone daktyle* 50%, czekolada gorzka* 49% (miazga kakaowa*, cukier trzcinowy*, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu*, emulgator: lecytyny (z soi*), substancja glazurująca: guma arabska (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Kawałki suszonych daktyli oblanych gorzką czekoladą. Czekolada: masa kakaowa minimum: 70,4%. Wysoka zawartość błonnika. Opakowanie zawiera dwie sugerowane porcje produktu.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1696 kJ/409 kcal
Tłuszcz: 19 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 11 g;
Węglowodany: 49 g;
w tym cukry: 44 g;
Błonnik: 11 g
Białko: 5,6 g;
Sól: 0 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać orzechy nerkowca i migdały.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Informacje dodatkowe

Waga006 kg
Producent