SKŁADNIKI
Sok z buraków ćwikłowych NFC (56 %), zagęszczony sok z buraków ćwikłowych 65 % (41%), cebula, kwas mlekowy -regulator kwasowości, czosnek, liść laurowy, ziele angielskie.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 597 kJ / 140 kcal;
Tłuszcz: 0 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g;
Węglowodany: 33 g;
w tym cukry: 29 g;
Białko: 2,1 g;
Sól: 1,4 g;
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od 0 °C do 30 °C.
Specyfikacja:
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 18.00 |
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 180 |
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 6.00 |
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 6.00 |
Bez Cukru | BEZ CUKRU (w składnikach) |
BEZ GLUTENU (deklaracja) | BEZ GLUTENU (deklaracja) |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
Producent | KROKUS (przetwory owocowe i warzywne) |
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES | Krokus Przetwórnia Owoców i Warzyw Czesław Caryk sp.j. Pająków 25 B. 26-704 Przyłęk |
Kraj pochodzenia | Polska |
Kraj pochodzenia składników (słownik BP) | Polska |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |