SKŁADNIKI
skórka cytryny* (57 %), syrop glukozowo-fruktozowy*, sok z cytryny*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Kandyzowana skórka z cytryny smakuje bardzo aromatycznie i ma mocno owocowy smak.
Można ją wykorzystać do wypieków lub uszlachetnienia deserów.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1332 kJ/314 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 76 g
w tym cukry: 70 g
Białko: 0 g
Sól: 0,40 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Specyfikacja:
Masa netto (g) | 100 |
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 120 |
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 4.50 |
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 6.84 |
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 9.55 |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
CERTYFIKAT BIO | CERTYFIKAT BIO |
Kraj pochodzenia | Holandia |
Producent | RAPUNZEL (kremy orzechowe. ketchupy. czekolady) |
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES | RAPUNZEL NATURKOST GMBH. RAPUNZELSTRASSE 1. D-87764 LEGAU |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |