JAGODA 80 % BIO 260 g – SAD DANKÓW

21,17  brutto

Brak w magazynie

Poinformuj mnie, kiedy znów pojawi się w koszyku

SKŁADNIKI
jagody*, koncentrat jabłkowy*, substancja zagęszczająca – pektyna (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
100 g produktu sporządzono z 80 g owoców. Produkt pasteryzowany otrzymany przez odszypułkowanie owoców jagód z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pH

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna –  584 kJ / 138 kcal
Tłuszcz –  0,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone –  0,2 g
Węglowodany – 32 g
w tym cukry – 24 g
Białko – 0 g
Sól – 0,06 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temp. + 4 st. C.

Informacje dodatkowe

Waga05 kg
Producent

PKWiU