SKŁADNIKI
ekologiczne kakao, regulator kwasowości: węglany potasu.
OPIS
Składniki Fair Trade [kakao]: 95 %.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Saszetkę proszku zalać 250 ml spienionego MLEKA (max. 78°C), dobrze wymieszać. Zamiast MLEKA można użyć napój migdałowy, OWSIANY, SOJOWY, kokosowy lub orkiszowy.
Nie mieszać z wodą.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g proszku
Wartość energetyczna: 1496 kJ/362 kcal
Tłuszcz: 21 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 12 g
Węglowodany: 9,4 g
w tym cukry: <0,5 g
Białko: 20 g
Sól: 0,04 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Specyfikacja:
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 0.60 |
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 12.00 |
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 12.00 |
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 120 |
Masa netto (g) | 20 |
Producent | BECKS COCOA (kakao. czekolady do picia na gorąco) |
Bez Cukru | BEZ CUKRU (w składnikach) |
BEZ GLUTENU (deklaracja) | BEZ GLUTENU (deklaracja) |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
CERTYFIKAT BIO | CERTYFIKAT BIO |
Certyfikaty inne | Fair Trade |
Kraj pochodzenia | Niemcy |
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES | Pit Hoffmann GmbH & Co.KG. Reichenberger Str. 36. 83071 Stephanskirchen |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |