SKŁADNIKI
kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, regulator kwasowości: węglany potasu.
Zawartość tłuszczu kakaowego 10-12 %.
OPIS
CACAO NATURA ekstra ciemne doskonale nadaje się do wypieku ciast oraz świetnie sprawdza się jako dodatek do napojów i deserów.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1302 kJ / 313 kcal
Tłuszcz: 11 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,8 g
Węglowodany: 13 g
w tym cukry: 1,0 g
Białko: 22 g
Sól: 0,08 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać mleko, soję i ich produkty pochodne.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Specyfikacja:
Masa netto (g) | 100 |
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 13.50 |
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 3.80 |
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 9.50 |
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 90 |
Bez Cukru | BEZ CUKRU (w składnikach) |
BEZ GLUTENU (deklaracja) | BEZ GLUTENU (deklaracja) |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
Producent | CELIKO (batony. galaretki. muffiny) |
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES | Celiko SA ul. Św. Antoniego 71. 61-359 Poznań |
Kraj pochodzenia | Polska |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |