SKŁADNIKI
mielona kawa arabica*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Ekologiczna kawa arabica – kraj pochodzenia Etiopia. Pozyskiwana zgodnie z zasadami Fair Trade. Kawa charakteryzuje się wyszukanym, delikatnym aromatem i smakiem. Zawartość kofeiny: 1,50%.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Do filiżanki wsypać 8-10 g kawy i zalać wrzącą wodą
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu najlepiej przechowywać kawę szczelnie zamkniętą w dolnej części lodówki
Specyfikacja:
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 22.80 |
Masa netto (g) | 250 |
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 6.10 |
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 60 |
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 9.00 |
Bez Cukru | BEZ CUKRU (w składnikach) |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
Producent | CAFE MICHEL (kawy) |
CERTYFIKAT BIO | CERTYFIKAT BIO |
Kraj pochodzenia składników (słownik BP) | Etiopia |
Kraj pochodzenia | Etiopia |
Certyfikaty inne | Fair Trade |
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES | SCOP CAFE MICHEL. LOUIS DE BROGLIE 5. 33600 PESSAC |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |