KREM ORZECHOWO – KAKAOWY BEZGLUTENOWY BIO 190 g – ME GUSTO (SUPER FUDGIO)

18,82  brutto

Brak w magazynie

Poinformuj mnie, kiedy znów pojawi się w koszyku

SKŁADNIKI

syrop ryżowy w proszku*, cukier trzcinowy*, olej słonecznikowy*, proszek kokosowy*, pasta z orzechów laskowych* (12 %), kakao w proszku o obnizonej zawartości tłuszczu* (5 %), guma arabska (błonnik z akacji)*, emulgator: lecytyny (ze słonecznika*) (*certyfikowany składnik ekologiczny).


OPIS
Ekologiczny krem orzechowo-kakaowy. Źródło błonnika pokarmowego.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g

Wartość energetyczna: 2244 kJ/ 541 kcal

Tłuszcz: 32 g

w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 9,2 g

Węglowodany: 57 g

w tym cukry: 26 g
Błonnik: 3,6 g

Białko: 3,8 g

Sól: 0,08 g


INFORMACJA ALERGENNA

Może zawierać mleko (łącznie z laktozą), orzeszki ziemne i inne orzechy, soję.

UWAGA
Dopuszcza się nieznaczne różnice pomiędzy poszczególnymi partiami wynikające z naturalnego pochodzenia produktu. Na powierzchni może wytrącać się olej, jest to naturalny proces i nie świadczy o złej jakości produktu.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Informacje dodatkowe

Waga033 kg
Producent

PKWiU