SKŁADNIKI
mąka gryczana* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
makaron gotować w osolonej wodzie przez około 5 minut, w proporcji 100 g makaronu na 1 l wody.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1480 kJ / 350 kcal
Tłuszcz: 2,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g
Weglowodany: 65 g
w tym cukry: 5,0 g
Białko: 12 g
Sól: 0,01 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Specyfikacja:
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 13.00 |
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 180 |
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 23.00 |
Masa netto (g) | 250 |
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 7.00 |
Bez Cukru | BEZ CUKRU (w składnikach) |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
Producent | BIO PLANET – seria INNE |
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES | BIO PLANET S.A.. WILKOWA WIEŚ 7. 05-084 LESZNO |
CERTYFIKAT BIO | CERTYFIKAT BIO |
Kraj pochodzenia | Polska |
Kraj pochodzenia składników (słownik BP) | Rolnictwo UE |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |