SKŁADNIKI
gryka*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Makarony gryczane to nowa seria ekologicznych, bezglutenowych makaronów, które są idealne dla wegetarian, wegan. Włącz je do swojej diety i poczuj różnicę! Noodle zapewniają szybką i zdrową alternatywę dla konwencjonalnych pszennych makaronów, są podawane w azjatyckiej zupie warzywnej lub smażone z warzywami.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Włóż makaron do zimnej wody i podgrzej do wrzenia, następnie zmniejsz moc i gotuj przez 4-5 minut. Odcedź makaron w durszlaku, a następnie opłucz go zimną wodą.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1549 kJ/ 370 kcal
Tłuszcz: 3,0 g
w tym kwasy nasycone: 0,5 g
Węglowodany: 72 g
w tym cukry: 3,0 g
Błonnik: 3,0 g
Białko: 13 g
Sól: 0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu w suchym i chłodnym miejscu.
Specyfikacja:
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 2.50 |
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 21.00 |
Masa netto (g) | 250 |
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 8.50 |
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 90 |
Bez Cukru | BEZ CUKRU (w składnikach) |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
CERTYFIKAT BIO | CERTYFIKAT BIO |
Kraj pochodzenia | Chiny |
Producent | DIET-FOOD |
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES | MIPAMA E.Z. SZAFARZ SPÓŁKA JAWNA. ROGATKA 7A. 62-860 OPATÓWEK |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |