SKŁADNIKI
mąka gryczana* (* certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Makaron może być bazą do dań z woka , zup z makaronem i sałatek.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotuj wodę w garnku, dodaj makaron, gotuj przez 5-6 minut. Odcedź makaron na sitku.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 1496 kJ / 353 kcal
Tłuszcz – 3,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,3 g
Węglowodany – 66,1 g
w tym cukry – 1,1 g
Błonnik – 5,9 g
Białko – 10,9 g
Sól – 0 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać SOJĘ i ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Specyfikacja:
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 120 |
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 2.00 |
Masa netto (g) | 200 |
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 25.00 |
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 8.50 |
Bez Cukru | BEZ CUKRU (w składnikach) |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
CERTYFIKAT BIO | CERTYFIKAT BIO |
Kraj pochodzenia składników (słownik BP) | Japonia |
Kraj pochodzenia | Japonia |
Producent | TERRASANA (kremy. makarony. sosy sojowe. inne) |
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES | TERRASANA NATUURVOEDING B.V.. WAAIER 10. 2451 LEIMUIDEN |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |