MAKARON RAMEN GRYCZANY Z SHIITAKE BEZGLUTENOWY BIO 280 g – TERRASANA

29,60  brutto

Brak w magazynie

Poinformuj mnie, kiedy znów pojawi się w koszyku

SKŁADNIKI
mąka gryczana* (80%), mąka z ryżu brązowego*, grzyby shiitake* (2%) woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Baza do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 1447 kJ / 342 kcal
Tłuszcz – 3,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,6 g
Węglowodany – 62,7 g
w tym cukry – 2,3 g
Błonnik- 9,1 g
Białko – 11,6 g
Sól – 0,0 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać sezam, soję i orzeszki ziemne

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotować 1 L wody. Gdy makaron zacznie się rozwijać, rozdzielić delikatnie widelcem a następnie gotować przez 2-3 minuty, aż będzie gotowy. Przecedzić i przelać zimną wodą.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

Informacje dodatkowe

Waga 029 kg
Producent

PKWiU