SKŁADNIKI
mąka z PSZENICY ORKISZ* (97 %), woda, szpinak* (*certyfikowany składnikekologiczny)
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Gotować 7 minut.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1409 kJ / 332 kcal
Tłuszcz: 2,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,56 g
Węglowodany: 64 g
w tym cukry: 5,99 g
Błonnik: 3,85 g
Białko: 14,4 g
Sól: 0,015 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Specyfikacja:
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 10.00 |
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 120 |
Masa netto (g) | 250 |
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 32.50 |
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 6.00 |
Bez Cukru | BEZ CUKRU (w składnikach) |
CERTYFIKAT BIO | CERTYFIKAT BIO |
Producent | NIRO (makarony orkiszowe) |
Kraj pochodzenia składników (słownik BP) | Polska |
Kraj pochodzenia | Polska |
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES | PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO USŁUGOWO – HANDLOWE NIRO SP. Z O.O. . DOLNA 4. 42-283 BORONÓW |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |