SKŁADNIKI
Mąka ryżowa* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1 l osolonej wody na 100 g makaronu, gotować ok. 10-11 min.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1527 kJ/360 kcal
Tłuszcz: 1,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 80 g
w tym cukry: 0,1 g
Błonnik: 0,8
Białko: 7,1 g
Sól: 0,019 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Specyfikacja:
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 11.00 |
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 18.50 |
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 180 |
Masa netto (g) | 250 |
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 6.50 |
Bez Cukru | BEZ CUKRU (w składnikach) |
BEZ GLUTENU (deklaracja) | BEZ GLUTENU (deklaracja) |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
CERTYFIKAT BIO | CERTYFIKAT BIO |
Producent | DALLA COSTA (makarony) |
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES | DALLA COSTA ALIMENTARE S.R.L.. VIA DELLA FORNANCE 131. 31023 CASTELMINIO DI RESANA (TREVISTO) |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |
Kraj pochodzenia | Włochy |