Promocja!

MAKARON (RYŻOWY RAZOWY) FUSILLI BEZGLUTENOWY BIO 250 g – PASTA NATURA

Pierwotna cena wynosiła: 8,65 zł.Aktualna cena wynosi: 7,86 zł. brutto 

Najniższa cena z ostanich 30 dni 7,19 .

-9%

836 w magazynie

Mamy zapas, Ale nie zawsze tak jest ;)
 
MAKARON (RYŻOWY RAZOWY) FUSILLI BEZGLUTENOWY BIO 250 g - PASTA NATURA
MAKARON (RYŻOWY RAZOWY) FUSILLI BEZGLUTENOWY BIO 250 g – PASTA NATURA
8,65  Pierwotna cena wynosiła: 8,65 zł.7,86 Aktualna cena wynosi: 7,86 zł. brutto 

Najniższa cena z ostanich 30 dni 7,19 .

Skopiuj tytuł podany wyżej. Przyspieszy nam to pracę! 😀

SKŁADNIKI
ekologiczna mąka ryżowa pełnoziarnista.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Do garnka wlać 1 l wody na 100 g makaronu i dodać łyżkę oliwy z oliwek. Doprowadzić wodę do wrzenia, dodać sól około 10 g grubej soli. Dodać makaron do wrzącej wody i gotować przez 7 – 8 minut. Odcedzić makaron i doprawić według uznania.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1579 kJ/373 kcal
Tłuszcz: 2,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g
Węglowodany: 77 g
w tym cukry: 0,8 g
Błonnik 3,5 g
Białko: 7,9 g
Sól: 0,02 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać SOJĘ.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

 

Specyfikacja:

Gwarantowany termin przydatności (w dniach)180
Wysokość opakowania jednostkowego (cm)24.00
Masa netto (g)250
Szerokość opakowania jednostkowego (cm)5.00
Głębokość opakowania jednostkowego (cm)7.00
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRESALBERTENGO. Via Carde. 2/A. 12030 Torre San Giorgio
Bez CukruBEZ CUKRU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja)BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (w składnikach)BEZ GLUTENU (w składnikach)
CERTYFIKAT BIOCERTYFIKAT BIO
ProducentPASTA NATURA (makarony bezglutenowe)
WEGAŃSKIWEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKIWEGETARIAŃSKI
Kraj pochodzeniaWłochy

Informacje dodatkowe

Waga0,265 kg
Masa netto (g)

Bez Cukru

BEZ GLUTENU (deklaracja)

BEZ GLUTENU (w składnikach)

CERTYFIKAT BIO

Producent

WEGAŃSKI

WEGETARIAŃSKI

Kraj pochodzenia