Promocja!

MAKARON (RYŻOWY) ŚWIDERKI FUSILLI BEZGLUTENOWY BIO 250 g – APOTHEKE

Pierwotna cena wynosiła: 10,95 zł.Aktualna cena wynosi: 9,94 zł. brutto 

Najniższa cena z ostanich 30 dni 9,21 .

-9%

160 w magazynie

Mamy zapas, Ale nie zawsze tak jest ;)
 
MAKARON (RYŻOWY) ŚWIDERKI FUSILLI BEZGLUTENOWY BIO 250 g - APOTHEKE
MAKARON (RYŻOWY) ŚWIDERKI FUSILLI BEZGLUTENOWY BIO 250 g – APOTHEKE
10,95  Pierwotna cena wynosiła: 10,95 zł.9,94 Aktualna cena wynosi: 9,94 zł. brutto 

Najniższa cena z ostanich 30 dni 9,21 .

Skopiuj tytuł podany wyżej. Przyspieszy nam to pracę! 😀

SKŁADNIKI
mąka ryżowa* 90 %, skrobia z tapioki*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Makaron gotować w dobrze osolonej wodzie z kroplą oleju (100 g makaronu na 1 litr wody) przez 8-9 minut, od czasu do czasu mieszając. Po osiągnięciu wymaganej miękkości natychmiast odcedzić, przelać zimną wodą i dodać kilka kropli oleju.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1432 kJ/342 kcal
Tłuszcz: 2,0 g
w tym kwasy nasycone: 0,5 g
Węglowodany: 76 g
w tym cukry: 0,7 g
Błonnik: 2,6 g
Białko: 7,0 g
Sól: 0,01 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze do 25 ℃ i wilgotności względnej do 70 %. Nie wystawiać na bezpośrednie działanie promieni słonecznych.

 

Specyfikacja:

Gwarantowany termin przydatności (w dniach)100
Szerokość opakowania jednostkowego (cm)11.50
Wysokość opakowania jednostkowego (cm)17.00
Masa netto (g)250
Głębokość opakowania jednostkowego (cm)6.00
ProducentAPOTHEKE (herbatki dla dzieci. dorosłych. błonnik
Bez CukruBEZ CUKRU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja)BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (w składnikach)BEZ GLUTENU (w składnikach)
CERTYFIKAT BIOCERTYFIKAT BIO
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRESMEDIATE S.R.O.. DOLNI LIBCHAVY 325. 56116 LIBCHAVY
Kraj pochodzeniaPolska
WEGAŃSKIWEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKIWEGETARIAŃSKI

Informacje dodatkowe

Waga0,275 kg
Masa netto (g)

Producent

Bez Cukru

BEZ GLUTENU (deklaracja)

BEZ GLUTENU (w składnikach)

CERTYFIKAT BIO

Kraj pochodzenia

WEGAŃSKI

WEGETARIAŃSKI