MAKARON (KUKURYDZIANO – RYŻOWY) SPAGHETTI BEZGLUTENOWY BIO 500 g – ALB GOLD

13,52  brutto

Brak w magazynie

Poinformuj mnie, kiedy znów pojawi się w koszyku

SKŁADNIKI

mąka kukurydziana* (70%), mąka ryżowa* (30%) (*certyfikowany składnik ekologiczny)

 

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

gotować ok. 8 min.

 

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g

Wartość energetyczna : 1497 kJ / 353 kcal;

Tłuszcz: 1,4 g;

w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g;

Węglowodany: 77,1 g;

w tym cukry: 1,0 g;

Błonnik: 2,1 g;

Białko: 7,1 g;

Sól: 0,02 g.

 

INFORMACJA ALERGENNA

Może zawierać jaja

 

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA

Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu, chronić przed światłem

Informacje dodatkowe

Waga051 kg
Producent

PKWiU