MAKARON (RYŻOWY RAZOWY TYPU NOODLE) VERMICELLI BEZGLUTENOWY BIO 250 g – KING SOBA

18,23  brutto

Brak w magazynie

Poinformuj mnie, kiedy znów pojawi się w koszyku

SKŁADNIKI
mąka z brązowego ryżu* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Doprowadź do wrzenia 2 szklanki wody (500 ml), następnie dodaj makaron i gotuj przez 4-5 minut.
Przecedź makaron i przepłucz w zimnej wodzie.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1485 kJ/351 kcal
Tłuszcz: 2,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g
Węglowodany: 72 g
w tym cukry: 0,8 g
Błonnik: 4,6 g
Białko: 7,2 g
Sól: 0,02 g

INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać orzechy, nasiona sezamu, soję.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.

Informacje dodatkowe

Waga027 kg
Producent